Category Archives: transport marfa international

Transport marfa international

Transibo ofera solutii complete privind transportul de marfa international. Dispunem de o flota de camioane si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita. In functie de solicitarile dvs, va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.

Desi inceputul activitatii noastre s-a consumat in urma cu mai bine de un deceniu, in toata aceasta...

Read more

Transport marfa Franta

Pentru o firma de transport marfa international este important sa acopere cat mai multe locatii din Europa. Compania noastra dispune de o flota de masini la cele mai inalte standarde si va garanteaza un transport sigur si rapid in orice locatie din Europa. Franta este doar una dintre tarile in care asiguram transportul marfurilor, o buna cota din contractele incheiate cu firmele partenere aducandu-ne in postura de a asigura transporturi zilnice in numeroase orase din Franta.

De ce Transibo SRL pentru un transport de...
Read more

Transport marfa Spania

Pe adresa firmei noastre ajung tot mai multe solicitari in privinta transportului de marfa in Spania, relatiile comerciale dintre tara noastra si pensinsula iberica fiind pe o panta ascendenta.

De asemenea, Portugalia este o alta tara de interes major pentru companiile noastre, orase precum Lisabona, Porto sau Braga constituind surse foarte bune atat pentru procurarea materialelor si produselor cat si o piata de desfacere pentru produsele realizate in tara noastra.

Desi se discuta tot mai intens despre o criza accentuata a...

Read more