Despre Transibo

mercedes    Transibo SRL este o societate comerciala care efectueaza transport de marfa intern si international. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.
Utilizam atat dube acoperite cat si camioane, alegerea mijlocului de transport ideal pentru fiecare solicitare fiind realizata in urma unei inspectii preliminare realizate de unul dintre specialistii nostri.
Desi inceputurile companiei noastre au coincis cu o axare pe serviciile de transport intern de marfa, prezentul ne plaseaza in randul celor mai eficiente companii de transport international de marfa, fapt care a coincis cu o crestere substantiala a numarului de clienti si a cifrei de afaceri. Punem mare pret pe colaborarile cu firmele partenere si ne axam in primul rand pe servicii de calitate, in ecuatie intrand atat factori precum siguranta marfurilor transportate cat si rapiditatea prin care reusim sa ne deplasam in locatiile tinta.

Flota

auto

Societatea noastra dispune atat de dube si camionete cu o masa totala de 3.5 tone cat si de camioane care ajung la o capacitate de pana la 22 de tone. Alegerea masinii pentru fiecare solicitare se face doar in baza unei expertize realizate de unul dintre specialistii nostri, acesta orientandu-se atat dupa tipul marfurilor si dimensiunea lor cat si dupa destinatia la care camioanele noastre trebuie sa ajunga.

Soferi

experimentati

Pentru ca un transport sa fie realizat in deplina siguranta, nu este necesar doar ca flota de masini sa fie una de calitate, avem nevoie de soferi care sa conduca pana la destinatie fara nicio greseala. Compania noastra a angajat doar soferi cu experienta in domeniul transporturilor de marfa, delegatii autorizati fiind stabiliti in functie de traseu si de complexitatea acestuia.

 

Transport

Asigurat

In cazul unor evenimente neprevazute, asa cum sunt accidentele in care vinovati sunt ceilalti participanti la trafic, compania noastre detine numeroase polite de asigurare prin care isi poate despagubi colaboratorii. In aceste conditii, indiferent de natura accidentului si de valoarea pagubelor, veti receptiona despagubiri financiare care sa acopere intreg prejudiciul cauzat.

 

Regim

exclusiv

Regim exclusiv – daca doriti ca marfa dvs. sa beneficieze de avantajele unui transport exclusiv, suntem in masura sa satisfacem aceasta cerinta. In cazul in care aveti o marfa care prin natura ei (lungime, latime, inaltime, greutate) sau prin caracteristicile ei (fragil, pericol de indoire, udare, murdarire, patare, rupere) necesita un transport exclusiv, va rugam sa ne contactati deoarece suntem in masura sa efectuam un astfel de transport.

Regim

Grupaj

Regim grupaj – pentru a transporta marfuri care se preteaza a fi transportate impreuna cu alte marfuri va punem la dispozitie tipul de transport in regim grupaj. Acest regim de transport va respecta cerintele dvs. de eficienta in ceea ce priveste pretul si timpul de tranzit.

 

Regim

Express

Transport expres – daca transportul marfii dvs. are o cerinta esentiala: timp de tranzit cat mai scurt, atunci va rugam sa solicitati transport in regim expres si marfa dvs. va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil.

 

Servicii oferite

1

Transport camioane de pana la 22 to

In functie de tipul camionului, se pot transporta marfuri cu o capacitate de pana la 22 de tone si dimensiuni de aproximativ: L-13.5 metri, l-2.5 metri si H-2.7 metri; volum marfa 90mc;

2

Transport marfa cu spintere 1.5tone-2.4tone greutate incarcatura

volum marfa 15mc-20mc;1.8m-2.2m inaltime

3

Transport marfa cu camion 2.4 tone – 6 tone incarcatura

volum marfa 20mc – 45mc

4

Transport marfa cu camion 6 tone-12 tone incarcatura

volum marfa 45mc; 2.35m-2.6m

5

Transport marfa cu camion mega- 22 tone greutate incarcatura

100mc volum marfa, 3m inaltime camion. Acest tip de camion se foloseste pt. transportul marfurilor speciale : voluminoase sau care necesita o inaltime mai mare decat standardul unui camion adica max 3m.

Top