Testimoniale

Iesind oarecum sifonati dintr-o colaborare anterioara in ceea ce priveste serviciile de transport marfa, am fost pusi in situatia de a reconsidera lucrurile si de a ne orienta catre un nou colaborator. Am tot cautat o firma cu prestigiu in domeniu, o firma care sa ne poata oferi servicii de calitate fara a mai fi pusi in situatia de a intenta procese juridice pentru a ne recupera investitiile.

Asa am dat pe Transibo SRL, o firma despre care auzisem doar cuvinte de lauda de la numerosi colaboratori de-ai nostri. De fapt, lucrurile au stat cat se poate de simplu, mai multi parteneri de afaceri recomandandu-ne serviciile lor, un factor decisiv in alegerea noastra.

In momentul de fata ne bucuram de serviciile lor si chiar nu avem ce reprosuri sa le aducem, toate contractele semnate fiind duse la bun sfarsit fara niciun fel de problema. In curand vom sarbatori primul an de colaborare, un an care s-a dovedit fructuos tocmai prin prisma serviciilor de transport de care am avut parte, intreaga noastra activitate crescand cu aproximativ 30% fata de anii precedenti.

Daca ar fi sa va recomanda un colaborator ideal in privinta serviciilor de transport marfa intern si international, acela ar fi cu siguranta Transibo SRL. Nu o spunem doar prin prisma colaborarii noastre eficiente, o spun toti cei care lucreaza alaturi de ei si se bucura de cele mai bune servicii de pe piata locala.

Demeter Petre
Manager

Colaboram de mai bine de patru ani cu Transibo SRL, aceasta companie furnizandu-ne servicii complete de transport marfa intern si international. Desi am fost sceptici la inceput, mai ales prin prisma faptului ca nu avusesem colaborari prea eficiente cu alte companii de profil, iata ca prezentul este diametral opus. Negociem atent fiecare contract de colaborare, ne bucuram de o flexibilitate sporita in ceea ce priveste serviciile de transport si intotdeauna am fost pusi pe lista de prioritati, chiar si in momentele in care programul lor era unul foarte incarcat.

Dat fiind faptul ca serviciile lor sunt de o calitate incontestabila, am renuntat la un alt furnizor de transport marfa, astfel ca in prezent ne bucuram de un contract ferm alaturi de compania Transibo si suntem extrem de incantati de calitatea serviciilor oferite.

In ultimul an i-am recomandat si altor colaboratori de-ai nostri iar cuvintele de lauda vin atat din partea noastra cat si din partea lor, activitatile noastre fiind mult fluidizate.

Desi ne axam pe transportul unor produse si substante destul de pretentioase, Transibo ne ofera tot timpul cea mai buna solutie, totul pentru ca marfa noastra sa ajunga in siguranta la destinatie. Indiferent ca este vorba despre transportul in localitati din tara sau despre transport international, mizam pe serviciile Transibo si speram sa avem o colaborare la fel de fructuoasa si pe viitor.

Cristina
Consultant
Top