De ce Transibo ?

Prezentul ne indica un numar destul de ridicat de companii care asigura transport de marfa intern si international. Ce-i drept, piata romaneasca pare a fi saturata daca ne raportam la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice aflate in cautarea unui colaborator perfect privind transportul de marfa.

In tentativa de a alege o firma de transport marfa ideala pentru tipul afacerii dvs, este necesar sa tineti cont de cateva aspecte primordiale. Desi nu ne putem mandri cu o vechime foarte mare pe piata romaneasca si internationala, suntem una dintre putinele firme de transport care garanteaza un raport calitate/pret excelent, amanunt care ne plaseaza in randul firmelor de prestigiu pe plan national si international.

De ce sa lucrezi cu Transibo SRL?

1. Transport realizat cu masini omologate

S-a intamplat de nenumarate ori ca o firma de transport marfa sa nu dispuna de camioane omologate, fapt care a condus la incalcari grave de lege si pierderi substantiale pentru colaboratori. Alegand compania noastra lucrurile stau total opus, flota noastra de masini fiind omologata si asigurata in concordanta cu legile aflate in vigoare.

2. Soferi cu peste 10 ani experienta

Deviza noastra este prestarea unor servicii de calitate si multumirea tuturor clientilor nostri, aspecte care nu pot fi indeplinite decat daca activitatea firmei este una impecabila. Alaturi de o flota de masini la standarde europene, Transibo SRL lucreaza doar alaturi de soferi cu experienta vasta in domeniu, unul dintre criteriile de angajare fiind experienta de peste 10 ani in domeniul transportului si un CV curat.

3. Asiguram toate marfurile transportate

Suntem una dintre putinele companii romanesti de transport marfa care a incheiat numeroase polite de asigurare cu principalele societati creditate. Nu putem preintampina catastrofele naturale sau accidentele provocate de alti participanti la trafic, tocmai din acest motiv punem mare pret pe colaborarea noastra cu societatile de asigurari care va vor despagubi in cazul unor intamplari neprevazute.

4. Raport calitate/pret excelent

In domeniul transporturilor se pune mare pret pe calitatea serviciilor insa, datorita crizei financiare care nu da semne ca ar inceta prea curand, am ajuns sa punem pret si pe oferirea unor tarife extrem de competitive. In momentul de fata ne mandrim cu cel mai bun raport calitate/pret in privinta serviciilor oferite si putem stabili de comun acord costurile totale privind transportul solicitat.

Comments are closed.

Top