Transport haine second hand din Germania

Devreme ce economia nu este tocmai pe o panta ascendenta, este necesar ca fiecare comerciant sa gaseasca solutii de supravietuire pe o piata controlata in proportii covarsitoare de companiile medii si mari.

O afacere profitabila in aceasta perioada este vanzarea hainelor second hand, in ultimii ani numarul magazinelor de acest fel dublandu-se sau chiar triplandu-se. Discutam atat despre centrele cu vanzari de cateva mii de articole vestimentare in fiecare zi, cat si despre magazinele amplasate la coltul blocului sau in alte puncte cheie ale orasului, aceste buticuri atragand numerosi clienti prin prisma ofertei variate si a preturilor extrem de scazute.

Fiind o afacere profitabila, cu vanzari chiar mai ridicate decat ale magazinelor care comercializeaza articole vestimentare noi, este de la sine inteles ca sunt necesare stocuri mult mai generoase, stocuri care provin in mare parte de pe pietele straine.

Conform unor statistici preluate de la comercianti in anul 2013, tarile din care s-au importat cele mai multe haine second hand au fost Germania, Austria si Olanda.

De ce aleg comerciantii romani aceste piete pentru procurarea stocurilor de haine second hand ? In primul rand datorita transportului facil al marfii, firmele de transport asigurandu-le un transport rapid, desfasurat in deplina siguranta, iar in al doilea rand discutam despre tari cu stocuri generoase de astfel de produse, stocuri care in proportie de 90% sunt exportate in alte tari.

Firma noastra de transport marfa se evidentiaza fata de concurenta prin prisma experientei detinute chiar in acest segment de activitate.

De-a lungul timpului am onorat numeroase contracte cu firme mari din Romania si Europa, sarcina noastra fiind de a transporta haine second hand din tari precum Austria sau Germania in Romania sau chiar Moldova.

Dispunem de o autorizatie de transport, asiguram curse saptamanale sau lunare, acest detaliu fiind stabilit in baza unui contract, oferim conditii de siguranta pentru toate hainele transportate si va garantam cele mai bune preturi de pe piata.

Devreme ce solicitarile sunt tot mai numeroase, am decis sa investim sume consistente si in imbunatatirea flotei de masini, astfel ca in momentul de fata am impartit parcul de tiruri si camioane in functie de tonaj si de conditiile oferite fiecarui tip de marfuri, segmentul dedicat hainelor second hand fiind foarte bine reprezentat.

Comments are closed.

Top