Category Archives: Servicii

3 motive să apelezi la Transibo pentru un transport de marfă intern

Statisticile recente arată faptul că majoritatea persoanelor care au nevoie de un serviciu de transport intern optează pentru cel rutier în detrimentul celui feroviar, maritim sau pe căi navigabile interioare. Acest lucru se vede și în numărul în creștere de la an la an de noi firme care asigură astfel de servicii de transport de marfă intern cu tot felul de dube sau camioane, în funcție de încărcătură. În același timp, și numărul de solicitări de astfel de servicii este în creștere. Dacă și tu...
Read more

Transport marfa international

Transibo ofera solutii complete privind transportul de marfa international. Dispunem de o flota de camioane si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita. In functie de solicitarile dvs, va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.

Desi inceputul activitatii noastre s-a consumat in urma cu mai bine de un deceniu, in toata aceasta...

Read more

Transport marfa Franta

Pentru o firma de transport marfa international este important sa acopere cat mai multe locatii din Europa. Compania noastra dispune de o flota de masini la cele mai inalte standarde si va garanteaza un transport sigur si rapid in orice locatie din Europa. Franta este doar una dintre tarile in care asiguram transportul marfurilor, o buna cota din contractele incheiate cu firmele partenere aducandu-ne in postura de a asigura transporturi zilnice in numeroase orase din Franta.

De ce Transibo SRL pentru un transport de...
Read more
Top