Category Archives: transport marfa international

Unde ajung cele mai multe transporturi de marfă internaționale?

Firmele de transporturi marfă efectuează lunar zeci de curse în străinătate, dar te-ai întrebat vreodată care sunt țările în care ajung cele mai multe transporturi de marfă din România? Iată cum ar arăta topul acestor țări:
  1. Spania
Cele mai multe transporturi de marfă internaționale rutiere sunt din România către Spania, iar acest lucru se întâmplă ca urmare a faptului că în Spania există foarte multe comunități de români care reprezintă o piață de desfacere excelentă pentru produsele realizate la noi în țară. Cele mai multe transporturi...
Read more

Transport marfa international

Transibo ofera solutii complete privind transportul de marfa international. Dispunem de o flota de camioane si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita. In functie de solicitarile dvs, va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.

Desi inceputul activitatii noastre s-a consumat in urma cu mai bine de un deceniu, in toata aceasta...

Read more

Transport marfa Franta

Pentru o firma de transport marfa international este important sa acopere cat mai multe locatii din Europa. Compania noastra dispune de o flota de masini la cele mai inalte standarde si va garanteaza un transport sigur si rapid in orice locatie din Europa. Franta este doar una dintre tarile in care asiguram transportul marfurilor, o buna cota din contractele incheiate cu firmele partenere aducandu-ne in postura de a asigura transporturi zilnice in numeroase orase din Franta.

De ce Transibo SRL pentru un transport de...
Read more
Top